Otomobil sporlarında 2019 sezonu, TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde yapılan Karting Kış Kupası ile sona erdi. Kupanın Eskişehir Frigya Spor Kulübü  ve Kütahya Çini Spor tarafından düzenlenen üçüncü ve dördüncü yarışları, 28-29 Aralık tarihlerinde mini, junior ve senior kategorilerinde 12 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Zaman zaman yağan yağmurun etkisiyle oldukça çekişmeli ve zorlu geçen yarışlar sonunda mini kategoride Alp Hasan Aksoy birinci, İskender Zülfikarı ikinci ve Turhan Erin Ünlüdoğan üçüncü olurken, Junior’da Kerim Sülyak birinci, Utku Levent Türkay ikinci ve Hakkı Dorum üçüncü oldu. Senior kategoride Berkay Besler birinci Zekai Özen ikinci ve Batu Ergökçen üçüncü olarak podyumu oluşturan sporcular oldular.

Karting branşını teşvik amaçlı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından da desteklenen kupada başarılı olan sporculara ödülleri Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadri Atam, Frigya Spor Kulübü başkanı Ahmet Karagöz ile Yarışma Genel Sekreteri Yasemin Keskin takdim etti.