GT4 European Series’de ülkemizi temsil eden Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) pilotları Levent Kocabıyık ve İbrahim Okyay BMW M4 GT ile mücadele ettikleri İngiltere’den değerli puanlarla döndü. 04-05 Mayıs tarihlerinde Brands Hatch pistinde gerçekleşen serinin ikinci ayak yarışları 11 farklı markadan 34 otomobilin çekişmesine sahne oldu.

Ülkemizi temsilen piste çıkan Levent Kocabıyık ve İbrahim Okyay, Cumartesi günü gerçekleşen sıralama turlarının sonunda gruplarında ilk yarış için 8., ikinci yarış için 10. sırayı elde etti.

Pazar günü binlerce seyirci tarafından izlenen yarışlar, ekiplerin kıran kırana mücadelesine sahne oldu. İlk yarışta, Levent Kocabıyık ve İbrahim Okyay gruplarında 8. olarak finiş gördü. İkinci yarışta lastik patlaması nedeniyle pit stop öncesinde zaman kaybına uğrayan temsilcilerimiz, damalı bayrağa 6. sırada ulaştı.

Temsilcilerimizi tebrik ediyor, 01-02 Haziran tarihlerinde Fransa Paul Ricard pistinde koşulacak GT4 European Series 3.ayak yarışlarında başarılar diliyoruz.