14-16 Haziran tarihlerinde organize edilen ve Bulgaristan Ralli Şampiyonası’na dahil 42.Uluslararası Hebros Rallisi’nde 3 Türk ekip de start alıyor. Şeref listesinde Levent Pekün, Serdar Bostancı, İskender Atakan ve Serkan Yazıcı’nın da yer aldığı ralliye, 4 ülkeden 30 ekip kayıt yaptırdı.

Pegasus Racing adına Fatih Kara/Güray Karacar, 3 numara ile Fiat Abarth Punto S2000 direksiyonunda start alırken, Bonus Unifree Parkur Racing adına yarışan ve Eskişehir’de Balkan birinciliği kazanan Uğur Soylu/Emir Şahin de dördüncü sırada Mitsubishi Evo IX ile mücadele edecek. Ayrıca İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Bursalı Tezcan Dalfidan co-pilotluğunda Fiat Punto S1600 ile 11.sırada Bulgaristan’da start alacak Türk ekipler arasında yer alıyor.

14 Haziran Cuma akşam 20:00′de Uluslararası Fuar Merkezi’nde start seramonisi ile başlayacak olan rallide, ekipler yine fuar merkezindeki seyirci özel etabında mücadele ederek ilk günü tamamlayacaklar. Toplamda 101,93 kilometrelik 8 özel etapta mücadele edecek ekipler, asfalt zeminli ve süratli etaplarda zirve mücadelesi verecekler.

İkinci gün, toplam 40 kilometrelik Zdravets ve Yavrovo etaplarını ikişer kez geçecek ekipler, Baykovo ve Dedevo etaplarının ardından Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki seyiri özel etabını bir kez daha katedip, mücadeleyi yine Plovdiv’de Uluslararası Fuar Merkezi’nde noktalayacaklar.