Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’nun 2010 yılında organize edeceği ulusal müsabakalar ve aktivitelerde görev alacak medya mensupları için 2010 ulusal medya akreditasyonu açılmıştır.

2010 yılı için ulusal akreditasyon başvurusunda bulunmak isteyen medya mensuplarının akreditasyon formu bölümünü ziyaret edip, öncelikle TC kimlik numarası ile sistemde kayıtlı olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

İlk kez başvuru yapacak medya mensupları söz konusu formu eksiksiz olarak doldurmalıdırlar. Sistemde daha önceden kaydı bulunan medya mensupları ise ilgili linki tıkladıklarında karşılarına çıkacak excel formatındaki formu güncel bilgilerini girerek, press@www.tosfed.org.tr e-posta adresine yollamaları gerekmektedir.

Akreditasyon işlemlerinin tamamlanabilmesi için söz konusu form eksiksiz olarak doldurulduktan sonra “akreditasyon için gerekli evraklar” en geç 26 Şubat 2010 tarihine kadar Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na ulaşmış olmalıdır.

Zamanında gelmeyen evraklar ya da eksik formlar dikkate alınmayacaktır.

NOT: TOSFED’nun 2010 sezonu akreditasyonu, uluslararası yarışlar; Formula1 ve Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) ve Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC)’nı kapsamamaktadır.