2009 yılında TOSFED tarafından Türkiye Şampiyonaları Yayın hakları için D spor Kanalı ile anlaşmaya varılmıştır. Bu nedenle medya akreditasyon sisteminde yapılan değişiklikler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.1- 2008 Medya akreditasyon listesi ve yelekleri 2009 yılı için de geçerlidir.

Günlük akreditasyon işlemleri organizatör kulüpler tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu şekli ile devam edecektir. Ancak TV ve internet medyası akreditasyonu, Türkiye Şampiyonaları yayın haklarının anlaşması D spor kanalı ile yapılmış olduğundan, ilgili yarışlardan çekim ve yayın yapmak yazılı iznine tabiidir.

Yazılı olarak başvuruların yapılacağı adres

D spor Televizyonu Tel: 0212 329 26 90

Fax: 0212 328 17 78

e-mail: fozbilir@dspor.tv ; volkan.yucedag@dspor.tv

2- 2009 yazılı basının ve fotoğrafçıların yeni başvuruları için online başvuru formları 1 Mart 2009 tarihi itibari ile www.tosfed.org.tr sitesinde açılmıştır.

3- Tüm TV kanalları veya elektronik medya mensupları, yarışın finişinden itibaren 24 saat içinde D spor kanalından ücretsiz olarak 5 dakikalık görüntüleri istedikleri formatta alabileceklerdir.

4- Kulüpler tarafından yarışlarının canlı yayınlanması ile ilgili bir talep olması halinde öncelik D spor kanalına verilmek üzere başka kanallara da izin verilebilmektedir.

5- Sürekli TV yayın programı ve Internet yayını yapan yapımcıların D spor kanalına başvurarak izin alması halinde farklı bir çalışma yapılabilmesi söz konusudur. 6- 3-4-5 maddeler için başvuru adresi 1. Maddede yer almaktadır. SaygılarımızlaTOSFED