2008 Goodyear Wrangler Cupta yarışçılar değişiyor,
heyecan aynı kalıyor…

İSOFFun organizasyonu ile 2003 yılından bu yana yapılan Goodyear Wrangler Cup, 2008 yılında yeni kurallar, yeni yarışçılar ama eski heyecanı ile start alıyor. Farklı kategorilerde, farklı güçlerdeki 4×4 araçların yan yana start aldığı bu yarışta, tüm araçlarda Goodyear Wrangler lastikleri kullanılıyor.

20 Nisan Pazar günü Şilede saat 10.00da koşulacak Goodyear Wrangler Cup 1de bu sene 28 Off-Road Pilotu yarışacak. Yarışın ikinci ayağı 7-8 Haziranda, 3. ayağı ise 6-7 Eylül tarihinde yine aynı yerde düzenlenecek.

3 ayak olarak koşulacak Goodyear Wragler Cup, Türkiyede organize edilen ilk “Tek Tip Lastik Şampiyonası”. İSOFF tarafından Şile Kumbabada hazırlanan özel Off-Road Pistinde, ikili kalkış ve eleme usulü ile organize edilen bu yarışta, İSOFFun en hızlı pilotları birbirlerini eleyerek Final ayağında yarışmak için mücadele ediyorlar.

5 turdan oluşan yarışta ilk turda 28 pilot ikili kalkışta, zamana karşı mücadele edecek. En iyi zamanı yapan 16 pilot tur atlayıp 2. tura geçebilecek. 3. turda ise geriye 8 pilot kalmış olacak. Bu turdan itibaren pilotlar zamana karşı değil, eleme usulü ile yarışacak. 4. tura kalan 4 pilot yarı final heyecanını yaşarken, 5. turda en iyi 2 pilot arasında nefes kesen bir final heyecanı yaşanacak.

Yarış ile ilgili detaylı bilgi için www.isoff.org.tr adresine başvurabilirsiniz.

İSOFF
İSTANBUL OFF-ROAD KULÜBÜ